0

Kenwood DDX8016DABS 2DIN DVD DAB BT USB/IPHONE
[DDX8016DABS]

0 stk. på lager
2-DIN In-Dash DVD Multimedia AV Receiver - CD-spiller, DAB radio (DAB antenne selges separat - se under), DVD, forsterker . . alt i ett !

Dobbel-Din multimedia med DVD, CD og støyfri DAB radio. 6,2» touchskjerm. Blåtann med Hands-Free telefon funksjon og trådløs overføring av musikk fra telefon. 

Full støtte for iPod & iPhone, leser musikk fra Android telefoner. USB & AUX inngang. Garmin App gir deg tilgang til navigasjon fra din iPhone.

Kenwood DDX-8016DABS gir enestående iPod-kontroll. Plugg den i spilleren via USB, og bruk den 6,2 "skjermen for å ta kontrollen. Du vil se sang og artistinfo slik at du kan se hva som spilles eller finne den perfekte sangen. Så snart iPod'en er tilkoblet, kan du vise albumcover og spille av video fra iPod'en din i bilen. Du kan se dine favoritt-DVD'er eller iPod video på den innebygde skjermen. Innebygd Bluetooth hands-free funksjon gjør det enkelt og trygt å bruke mobiltelefonen i bilen. 

Du kan bruke berøringsskjermen til å endre kilder, velge musikk, velge DVD menyelementer, eller justere EQ-innstillingene med bare noen få raske berøringer med fingertuppen. DDX-8016DABS spiller av alle CD'ene plater med MP3, WMA og AAC-filer. Eller du kan koble et USB flash-minne full av musikk inn i spillerens USB-inngang for timer med lytting. Du kan koble spillkonsoller og andre audio / video kilder rett inn i den praktiske front-panel A/V-inngangen.

Design
Med Kenwoods nye designlinje, like pent som det er intuitivt. Volumhjulets velbalanserte kontroll, den store 6,2" touchscreen skjermen og det nye grafiske brukergrensesnittet kan kun beskrives som eksepsjonelt brukervennlig. Funksjoner som man benytter ofte slik som volumkontrollen og kildevalgstastene finnes også som vanlige trykknapper for enkel styring av enheten.

Apple CarPlay®
Nå kan du oppleve Apple CarPlay, den beste måten å bruke din iPhone i bilen. Du kan ringe med mobilen, få instruksjoner, høre på ditt iTunesbibliotek og bruke Apple CarPlay kompatible apper. Med Pioneer og Apple CarPlay har du tilgang til din iPhones beste funksjoner i bilen du allerede har. Ring håndfritt, bruk kart, lytte til musikk og åpne meldinger kun ved å si et ord eller en enkel berøring, og opplev den beste iPhone-opplevelsen du kan ha i en bil

iPod Direct Control
Med iPod Direct Control-funksjonen er det mulig å koble dine Apple-spillere direkte via USB for å nyte favorittmusikken med suveren lydkvalitet og lade enheten samtidig. 

Siri Eyes Free
Bruk Siri-funksjonen på iPhone via enhetens eksterne mikrofon og høyttalerne i bilen din

Hører en sang på radioen du bare må ha? 
Neste gang det spilles en sang du liker på radion, trykker du bare på "Tag"-knappen, og sangens info er lagret på din iPod/iPhone. Deretter kan du kjøpe de merkede sangene fra iTunes Music Store for å legge dem til samlingen din.

Finn din favoritt album, artist eller sang med Pioneers Music Browser. 
MusicBrowser leser automatisk musikk fra USB-enhet og viser sangene dine alfabetisk etter audio-tag informasjon.

Android Auto
Via den enkle og intuitive grensesnitt eller talekommandoer kan du bla gjennom og streame musikk eller engasjere Google Maps for navigasjon og live trafikkinformasjon uten å ta øynene bort fra veien.

Musikk og video alternativer
Med USB inngang og to audio/video innganger gir den deg tilkoblingsmuligheter for å legge til andre lydkilder, spillkonsoller eller minnepinner. Med en CD eller DVD med MP3, WMA eller AAC-filer - har du en nesten uendelig tilgang musikk. 

Flac filstøtte
Free Lossless Audio Codec (FLAC) er et fritt, tapsløst lydformat. Fordi FLAC er tapsløst, er det godt egnet for digital arkivering av ellers ukomprimert lyd, for eksempel wav-filer eller oppbevaring av favorittplatene. Men i motsetning til wav, støtter FLAC lagring av metadata, akkurat som kvalitetstapene formater. Digital lyd komprimert med FLAC algoritme kan vanligvis bli redusert til 50-60% av opprinnelig størrelse, og dekomprimeres inn en identisk kopi av de opprinnelige lyddata. FLAC er et åpent format med royalty-fri lisensiering og en referanseimplementasjon som er fri programvare. FLAC har støtte for metadata tagging, album cover art, og hurtigsøking.


Spotify Link App
7 bånds grafisk equalizer
HDMI - Apple-enheter / MHL - Android-enheter: Input for High Definition Video Playback
Klar for Wi-Fi Miracast Dongle (KCA-ML100)
Parkerings guide linjer ved tilkoblet ryggekamera

Enheten kan også kobles til bilens multifunksjonsratt gjennom en kobling på baksiden av apparatet (ekstra adapter kreves).

DAB+ antenne kommer i tillegg. Anbefalt antenne er ADSC700
 
 
Egenskaper
 • DAB + tuner innebygd
 • 7"kapasitiv berøringsskjerm
 • Integrert Bluetooth (A2DP & HF)
 • Kompatibel med Car Play
 • Lyd og bilde avspilling med iPhone
 • Direkte kontroll av iPod / iPhone via USB-porten
 • Innebygd Garmin navigasjonssystem med komplett europeiske kartdata
 • Navigering med 3-D landemerket bygninger, kjørefeltanvisning & Junction view funksjoner
 • Avanserte stemme-kontroll funksjoner
 • SD minnekortleser for navigasjons oppdatering
 • 3-års gratis kartoppdatering inkludert
 • 3 linjeutganger (5V)
 • 1,5A for hurtig lading
 • FLAC Lydavspilling
 • HDMI / MHL-inngang for High Definition Video Playback
 • Kompatibel med DivX, WMV, MPEG 1/2/4 Video Fil & JPEG fil, AAC, WMA, MP3, WAV filtyper 
 • Innebygd DSP & DTA
 • Trådløs speiling av telefonen (Med estrautstyr KCAWL100)
Produsenter
Hurtigsøk
Produsent
Andre produkter