Kr.1995

DENSION DAB+ mottaker - DAB-integrering via USB-inngang
[DBU3GEN]

0 stk. på lager
Hel-integrert adapter fra DENSION.

Dension DAB+U - DAB via USB.
 
Så enkelt, så genialt!
 
Førstevalget når man skal anbefale DAB-integreringsløsning til bilstereo og infotainmentsystemer med USB-inngang! Dension DAB+U kobles ganske enkelt til systemets USB-inngang og DAB-kanalene vil da være tilgjengelige på samme måte som mp3-filene på en USB-stick. Systemet styres med bilens radio, infotainmentsystem og/eller multifunksjonsratt. Man trenger ikke engang lete opp 12v, da DAB+U enheten får strøm direkte via USB-kontakten!

Tidligere var det en utfordring at det kunne ta lang tid mellom kanalskifter ved bruk av USB-baserte DAB-løsninger. Her har vi nå kommet veldig langt med å få på plass bilspesifikke softwarekonfigurasjoner som er spesialtilpasset de fleste bilmerker som gjør at bufferingtiden blir så lav som overhodet mulig. I de aller fleste tilfeller lar det seg gjøre med  bufferingtider mellom 5-10 sekunder, i noen tilfeller litt lavere og i noen veldig få tilfeller litt høyere. Det er viktig å merke seg at det er bilens spiller eller infotainmentsystem som avgjør hvor lav bufferingtid det er teknisk mulig å få til.
 
Merk!
Sjekk vår DAB-integreringsliste (excel - tilgjengelig kun ved innlogg) for full oversikt over hvilke bilmodeller/headunits det foreligger optimailisert softwarekonfigurasjoner til.
 
Om den aktuelle bilen eller headuniten ikke er testet, så ønsker vi selvfølgelig tilbakemelding om dere tester noen vilkårlige konfigurasjonsfiler og treffer blink :)
 
DBU3GEN er testet til bla. å fungere på de fleste headunits hos følgende bilmerker:
(forutsetter at optimal softwarekonfigurasjon er innstallert!)
Alfa Romeo
Aston Martin
BMW
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Dacia
DAF
Dodge
Ferrari
Fiat
Ford (US)
GMC
Harley Davidson
Honda
Jaguar
Jeep
John Deere
Isuzu
Iveco 
MAN
Maserati
Mazda 
Mini
Mitsubishi
Opel
Peugeot
Renault
Saab
Scania
Skoda
SsangYong (Eksempel video Rexton
Subaru
Suzuki
Tesla
Volkswagen
 
 
NB! Antenne kommer i tillegg!
Vi anbefaler Funke vindusantenne ADSC700-12V
 
Dension, AutoHiFi eller utsalgssted kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle softwareendringer på bilstereo/headunit som gjøres i ettertid av bilstereoleverandør eller bilprodusent.
Produsenter
Hurtigsøk
Produsent
Andre produkter